Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi "Kuş Uçuşu" Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi "Kuş Uçuşu" Karakterisin?

Entel Feridun
27.04.2024 - 11:01

Netflix'in yerli yapımlarından Kuş Uçuşu final sezonu ile fırtınalar estirdi. Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı Kuş uçuşu dizisinde sen hangi karaktersin, 'Ormandaki kuş mu, aslan mı?' hadi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güliz

Güliz

Çıkarları için birçok şeyi göze alabilecek olan gözü kara Güliz, egosuyla da Koç burcunu andırıyor.

Güliz'in babası

Güliz'in babası

Paranın her işi çözebileceğine inanan Güliz'in babası olsa olsa Boğa burcu olurdu.

Nazlı

Nazlı

Aslı Tuna’nın asistanı olan Nazlı, sağ gösterip soldan vurmuştu. Tam bir İkizler!

Selim

Selim

Sevdiklerini her zaman kendinden önce düşünen, onlara göz kulak olan ve ihtiyaç duyduklarında destek olmaktan çekinmeyen bir kişilik... Ailesini her daim önceliğinde tutan, evine ve aile yaşamına düşkün, alçakgönüllü bir insan. İçinde bulunduğu durumu, çevresindekileri ve kendisini unutacak kadar empatik, duygusal ve düşünceli. Sanatı ve estetiği seven, ince zevklere sahip, yardımsever ve duyarlı bir kişi... İşte karşınızda, bir Yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyan Selim. Bu karakteri tanımlayan bu özellikler, onun ne kadar özverili ve duygusal bir kişi olduğunu gösteriyor. Kendisini ve çevresini unutacak kadar duygusal ve düşünceli olması, onun ne kadar büyük bir empati yeteneğine sahip olduğunu ortaya koyuyor. Sanatı ve estetiği sevmesi, ince zevklere sahip olması, yardımsever ve duyarlı olması da onun ne kadar hassas ve ince bir ruha sahip olduğunu gösteriyor.

Gül

Gül

Dizinin sonunda gerçek bir aslan çıkan Gül, elbette Aslan burcu!

Yusuf

Yusuf

İşinde titiz ve dürüst olan Yusuf, Başak burcu!

Nihan

Nihan

Aslı’nın haberini çalınca aynı gün işten atılan Nihan, Terazi burcu!

Müge Türkmen

Müge Türkmen

Bazılarına göre ağırbaşlı bir kişilik sergileyen Müge, dostluk uğruna birçok konuda geri adım atabilen bir karaktere sahip. Karşılaştığı problemleri etrafındakilere yüklemek yerine, kendi başına çözüm yolları arar. Hakkının yenildiğini hissetse bile, ses çıkarmaz ve mantığını her zaman duygularının önüne koyar.

Sabırlı ve anaç bir kişiliğe sahip olmasının yanı sıra, enerjik ve sosyal bir yapıya sahip olan Müge, basit bir şekilde tanımlanamaz. Soğuk ve mesafeli görünen dış görünüşünün altında, mütevazı bir duruş sergileyen Müge, bu özellikleriyle Akrep burcunu andırabilir.

Kenan Sezgin

Kenan Sezgin

Tutku dolu bir kişilik. Hedeflerinin peşinden asla vazgeçmeyen, hatta bazen vazgeçmesi gereken durumlarda bile pes etmeyen bir azim. Dışarıdan bakıldığında eğlenceli ve umursamaz bir görüntü çizse de, aslında son derece ciddi ve işine saygı duyan bir yapıya sahip. Tutkularının esiri olsa da, özgürlüğünden feragat etmek istemeyen biri.

Hayatı dolu dolu yaşayan, özgürlüğüne düşkün Kenan karakteri, her şeye meraklı oluşu, maceracı ruhu, risk almayı çekinmemesi ve bazen aşırıya kaçan tutumlarıyla tipik bir Yay erkeğini yansıtıyor olabilir. Kendine özgü bir kişilik çizen Kenan, hayatın sıkıcılığını üzerinden atmayı başaran bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Lale Kıran

Lale Kıran

Lale, idealist bir kadın. Ancak sadece idealist olmanın ötesine geçiyor; işine aşkla bağlı ve kararlı. Fikirlerini değiştirmeye çalışmak hiç de kolay değil. Duygularını bastırıp gerekeni yapmayı başarabilen, bazen özgüveni kibre dönüşebilen bir kadın. Güçlü bir kadın imajı çizen Lale, sadece tek bir sıfatla tanımlanamaz. Başarılı iş hayatının yanı sıra ailesine olan düşkünlüğü ile de bilinir ve hiçbir şeyden vazgeçmez.

Kimler bu kadar güçlü bir iradeye sahip olabilir ki? Ailesine ve işine bağlı, çalışkan ve sadık, cesur ama aynı zamanda karamsar. Dünyevi hedeflere kendini fazlasıyla kaptırabilen bu karakter, tam bir Oğlak burcu kadınıdır.

Emre

Emre

Emre'nin onca olayın içinde rahatlığına diyecek yok. Tam bir Kova erkeği!

Aslı Tuna

Aslı Tuna

Hırs, sevimli bir yüzün ardında saklanan ve bazen korkutucu boyutlara ulaşabilen bir duygu. Sabırsız, yüksek hedeflere sahip ve sağlıklı motivasyonun ötesinde bir tutkuyla dolu. İnsanları sadece birer örnek olarak değil, onların yerine geçme arzusuyla bakıyor.

Bu hırs bazen onu gerçeklikten koparacak kadar yoğunlaşıyor, fakat yaratıcılığı da bu hırsı besliyor. Kendisine hayranlık duyan ve diğerlerinin de kendisine hayran olmasını bekleyen Aslı, zaman zaman beliren karanlık yanını genellikle iyi bir şekilde kontrol altında tutuyor. Bu yüzden, bazen burnunuzun dikine gitse bile, Aslı'nın bir Balık burcu olabileceğini düşünmek mümkün.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
15
13
11
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın