Görüş Bildir
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kendisini Eleştirenlere Tepki: "Selahattin Demirtaş ve Can Atalay Bizimdir"
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla karara tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu’nun mesajına HDP’li vekiller başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ‘dokunulmazlıkların kaldırılması süreci’ni işaret ederek, hedef gösterdi. Tepkilerin çığ gibi büyümesi sonrası Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama daha geldi. 
Meslekten Men Edilen Doktor Alper Çelik Hakkında Skandal İddialar: “Kasten İnsan Öldürüyor”
İstanbul'da şeker hastalığına tedavi bulmak için doktor Alper Çelik tarafından ameliyata alınan Mehmet Acar, ameliyattan yaklaşık 7 gün sonra hayatını kaybetti. 'Ameliyata sağlam girdik, cenaze olarak çıktık' diyen Mehmet Acar'ın eşi Güler Acar, Alper Çelik'in tıpkı kendi eşi gibi başka hastaların da ölümüne sebep olduğunu ve Çelik'e verilen 3 yıl meslekten men cezasının yetersiz olduğunu söyledi.
Reklam
Reklam
Reklam
Üniversiteli Kurye Ata Emre'yi Öldüren Katilin İfadesi Ortaya Çıktı: “Beni Tersledi, Bıçakladım”
Balıkesir’de, zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayıp öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün, 'Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım' dediği öğrenildi.  Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı.
Reklam
Çok Merak Edilen Gizem Çözülmüş Olabilir: Mısır’ın Görkemli Piramitleri Nasıl Yapıldı?
Mısır’da Firavun mezarları olarak yapılan piramitler, hala gizemini koruyor. İlk ortaya çıkışı milattan önce 2 bin 600 yıllarına kadar uzanan piramitlerin, o zamanki imkanlarla nasıl bu kadar görkemli yapılabildiği tartışılıyor. North Carolina Üniversitesi’nden Eman Ghoneim tarafından yapılan bir çalışma, piramitlerin yapımında Nil Nehri’nin şimdilerde kurumuş bir kolunun kullanıldığını ortaya çıkardı.
Reklam
Uyuşturucudan Gözaltına Alınmıştı: Şarkıcı Kalben’e, Gizlice Videosunu Çekip Para Karşılığı Şantaj Yapmışlar
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün operasyonu ile evinde gözaltına alınan şarkıcı Kalben’in ‘arkadaş kurbanı’ olduğu ortaya çıktı. Günaydın’da yer alan habere göre; şarkıcı Kalben’in İtalya’da uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğrafları ile şantaja maruz kaldığı sonrasında da bu görüntülerin “Şarkıcı Kalben Sağdıç, uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor' denilerek emniyete verildiği ortaya çıktı. İşte detaylar…
Reklam